Body SDS

Body SDS er en helhedsorienteret behandlingsform, hvor du får bearbejdet dine fysiske skavanker og din følelsesmæssige bagage. Resultatet vil være en krop i bedre balance, færre gener samt en øget bevidsthed om de vaner og mønstre, der påvirker dig. Og så oplever de fleste mere ro, energi og overskud i hverdagen.

Gennem arbejde med Body SDS’s unikke teknikker bliver dine muskler, led og organer arbejdet grundigt igennem, for at finde årsagerne til dine udfordringer. De problemstillinger som Body SDS har gode erfaringer med at afhjælpe, spænder meget bredt fra for eksempel svimmelhed, køresyge, tinnitus og migræne over ryg- og nakkesmerter, sportsskader og andre lidelser i bevægeapparatet, til fordøjelsesrelaterede problemer og meget andet. Er du i tvivl om Body SDS kan hjælpe dig, er du altid velkommen til at kontakte os.

Behandlingen vil altid inddrage hele kroppen, og du vil altid få lov at fortælle hvilke aspekter af dit liv, der påvirker dig. På den måde kommer en Body SDS behandling hele vejen rundt om dit liv og din krop for bedst muligt at kunne hjælpe dig.

 


Body SDS terapeut Toke Hougaard

Toke er i Zenliv alle ugens dage.

Du kan læse mere om Body SDS terapeut Toke Hougaard HER.

Kontaktoplysninger:

www.tokehougaard.dk
Toke Hougaard
Telefon: 51944907
Mail: behandling@tokehougaard.dk

Du kan også gå direkte til online booking HER.