Akupunktur

Akupunktur er en holistisk behandlingsform, der tænker det hele menneske ind i behandlingen og ikke kun de enkelte symptomer. Tankegangen bag akupunktur er, at kroppen er fuld af energi, der skal kunne flyde frit i kroppen. Blokeres energien, opstår der ubalancer i form af smerter, ubehag eller andre symptomer. Ved hjælpe af sterile engangsnåle, der sættes i udvalgte akupunkturpunkter, genoprettes balancen, så energien igen kan flyde frit.

Akupunktur kan behandle bredt – lige fra  ledsmerter som tennisalbue, knæsmerter, nakke- og lændesmerter til migræne, allergi og astma. Akupunktur er også effektivt ved fertilitetsforløb, symptomer ved overgangsalder og bivirkninger ved kemoterapi. Men akupunktur kan meget mere, så spørg altid, hvis du er i tvivl.

Nada

Nada er en standardiseret øreakupunkturbehandling, hvor der sættes 5 faste punkter i hvert øre. Nålene skal sidde i cirka 45 minutter. Nada er en styrkende behandling, der reducerer stress og afslapper kroppen og hovedet, men uden at gøre dig træt.


TCM Akupunktur og NADA-akupunktur: Rebekka Simonsen

Rebekka er i Zenliv alle ugens dage.

Du kan læse mere om Akupunktør Rebekka Simonsen HER.

Kontaktoplysninger:

 www.akupunkturmageriet.dk
Rebekka Simonsen
Telefon: 23113880 
Mail: info@akupunkturmageriet.dk