Ledige lokaler

Ønsket med centeret er at skabe livsglæde og synergi for både kunder, behandlere og undervisere – og samtidig skabe frihed og muligheder til at udvikle vores individuelle virksomheder under samme tag. Åbenhed, synergi, kollegaskab og empati er derfor nøgleordene i vores hus.

Huset består af behandlerlokaler, flot stort fælleskøkken, to toiletter, omklædningsrum i kælderen, vaskerum og varelager i kælderen, en fin grøn have og et venteværelse på ca 30m2. Dertil kommer en yogasal på 70 m2 som sammen med venteværelset kan lejes til workshops, kurser, uddannelser, undervisning mm.

Huset er smukt nyistandsat til os; vi har fine valnøddetræsgulve i hele huset, der er dobbelttermoruder, hvorfor vi kan arbejde og behandle i ro og fred i huset og alle rum har store vinduespartier, som kan åbnes med masser af naturligt lys.

Hvis du lejer dig ind halvtid eller fuldtid indretter du selv dit behandlerlokale – dog i samarbejde med en eventuel samlejer, hvis du vælger at have lokalet på halvtid.

Du kan også leje dig ind én fast dag om ugen i et dejligt 16 m2 lokale, som er simpelt møbleret med briks samt samtalestole og bord.

Vores smukke hus er eftertragtet. Skulle du ønske at blive skrevet op på en venteliste til ledige lokaler kan du sende en mail til: kontakt@zenliv.dk

Ledige lokaler:

Vi har et 15 m2 lokale ledigt halvtid fra 1. februar/marts 2018.

Vores endags-lokale er ledigt på lørdage og søndage fra 1. februar

Kontakt Isabelle, hvis du er interesseret i en fremvisning: 60540974

Leje af lokale til events, kurser og uddannelser:

Lokale på 30 m2 kan lejes til workshops, mindre foredrag mm., hvis ledigt.
Yogasalen på 70 m2 kan lejes til uddannelser, kurser og lignende, hvis ledigt.

Kontakt os for priser og en fremvisning, hvis du også har lyst til at være med til at starte et smukt hus op: kontakt@zenliv.dk eller telefon: 60540974