Mind Your Body – Toke Hougaard

Om Toke

Toke Hougaard er 35 år, gift og far til to drenge. Og så er han autoriseret Body SDS terapeut.

Mennesker har altid været centrum for Tokes professionelle virke! Siden 2015 som fuldtidsbehandler og inden da jobbet som skolelærer gennem 9 år samt i hans 16 år som badmintontræner. Hvor end han har været, har han gjort sig mange erfaringer med både kroppens mentale, fysiske og psykiske del, og ikke mindst sammenhængen mellem disse. Som Body-SDS terapeut nyder han muligheden for at arbejde intenst med disse kompetencer og for konstant at udvikle sig i samspil med de mennesker, der kommer i hans klinik.

Træning og bevægelse har altid fyldt meget i Tokes liv, og han nyder at træne selv og at formidle glæden ved bevægelse til andre. Denne passion for kroppens muligheder har han med sig, når han behandler, og når han underviser i Body SDS grundtræning.

Som autoriseret behandler er Toke Hougaard forpligtet til løbende at videreuddanne sig. Sammen med hans medlemskab i SAB (Sammenslutningen af alternative behandlere) og hans RAB-godkendelse (Registrerede Alternative Behandlere) er det din garanti for at den behandling, du modtager lever op til de høje krav der stilles til en Autoriseret Body SDS behandler.

Toke har stor tiltro til, at han kan hjælpe rigtig mange mennesker med deres smerter og gener – se mere på hans hjemmeside eller kontakt ham, så I kan snakke om, hvordan han kan hjælpe dig!

Vær opmærksom på at flere forsikringsselskaber dækker behandlinger hos RAB godkendte behandlere. Spørg dit forsikringsselskab om dine muligheder.

Body SDS

Body SDS er kropsterapeutisk behandlingsform, der tager udgangspunkt i dig og dine behov. Hertil kommer det din krop fortæller gennem leddenes stivheder, musklernes og organernes spændingsgrader og dit åndedræt. En behandling vil altid inddrage hele kroppen, da Toke er af den overbevisning, at vores krop er en kompliceret organisme, der er påvirket af både vores fysiske og følelsesmæssige ballast.

Behandlingerne er til dig, der gerne vil afhjælpe skader og andre gener i bevægeapparatet, og til dig, der ønsker at præstere bedre i dit private eller professionelle liv. Toke Hougaard hjælper dig med dine akutte problemer, og hvis du ønsker at arbejde dybt med dig selv over længere tid, vil I sammen arbejde hen imod, at din krop opnår en høj grad af balance. Det vil medføre, at du vil få færre skavanker i fremtiden og at din restitutionstid vil falde markant.

Body SDS har stor erfaring og succes med at afhjælpe en lang række fysiske og psykiske lidelser såsom skader i bevægeapparatet, for eksempel sportsskader, museskader, frossen skulder, rygsmerter. Organrelaterede lidelser, for eksempel fordøjelsesproblemer, nyresmerter, tinnitus og galdesten. Psykiske problemstillinger såsom angst og stress.

En Body SDS behandling tager ca. 55 min. og inkluderer en kort indledende snak samt af- og påklædning. Toke Hougaard tilbyder også lange behandlinger på 85 min., hvis din krop har ekstra stort behov for opmærksomhed, eller hvis du har behov for en lang samtale inden behandlingen. Hvor mange behandlinger der er behov for, og hvor hyppigt de skal ligge, er meget individuelt.

Du kan læse mere om Toke og hans behandling på www.tokehougaard.dk

Kontaktoplysninger:

Toke Hougaard
Telefon: 51944907
Mail: behandling@tokehougaard.dk

Du kan også gå direkte til online booking HER.