dinkost&sundhed – Rikke Høyer

Om Rikke

Rikke er gift, har tre børn, og bliver 50 lige om hjørnet. Fra den nærmeste familie har hun erfaring med diabetes 2, stofskiftesygdom og elitesportsernæring, der sammen skal forenes med resten af familien.

Hun har Diplom i Sundhed og Ernæring med fokus på livsstilssygdomme fra Metropol, og er certificeret Slankekonsulent fra AtWork . Rikke ser vores madvaner og livsstil som to sammenhængende og uadskillelige faktorer, der afgør hvordan vi har det.

Rikke er desuden fysioterapeut fra Skodsborg Fysioterapiskole (1994) og har i 23 år arbejdet i Skodsborg Fysioterapi, hvor hun fortsat er at finde nogle dage om ugen. I klinikken har hun i mange år arbejdet med at behandle og træne gravide med bækkenløsning, babysvømning, gigtpatienter, ryg- og smertepatienter og patienter med livsstilsygdomme, så som overvægt og diabetes 2. Som supplement til fysioterapien har Rikke uddannet sig inden for og arbejdet med medicinsk akupunktur i 15 år og traditionel kinesisk akupunktur i 8 år. Ud over behandling underviser Rikke i ergonomi på arbejdspladser og holder foredrag om kost og ernæring i klinikken, Rudersdal Kommune, idrætsforeninger og Gigtforeningen

Med Rikkes brede erfaring fra fysioterapien og hendes kendskab til ernæring og sundhed, ønsker Rikke at sætte DIG i fokus og møde dig i øjenhøjde, der hvor du er lige nu. Der er ikke noget korrekt eller forkert, og i fællesskab finder I vejen frem for dig til et sundere liv, uanset om det udelukkende drejer sig om ændring i kost- og/eller motionsvaner. Det er naturligt, at ændringer i din livsstil ikke altid er lige nemt, men Rikke ønsker at støtte dig, hvor og når udfordringerne melder sig. Ønsker du vægtændringer benyttes en Tanita 360 sc vægt (impedansmåler) og tilhørende software, så I sammen nemt kan se forandringer i din kropssammensætning på grafikken.

Rikke tilbyder rådgivning, vægtforløb og motionsforløb indenfor:

 • Sundere livsstil
 • Overvægt
 • Underernæring
 • Diabetes, hjertekarsygdom og KOL
 • Efterfødselsvægtudfordringer og gymnastik. Babyer er naturligvis velkomne!
 • Sportsernæring
 • Mandegrupper,
 • Mini U-turn
 • Motion rundt om Bagsværd sø.
 • Foredrag til foreninger og virksomheder
 • Til virksomheder tilbydes ergonomi og sundhedsscreening af medarbejdere.

Jeres fælles indsats kan foregå i små lukkede sessioner – bare I to eller i grupper og på træningshold, hvor deltagerne støtter og sparrer med hinanden og gir den gas.

Rikke starter med en grundig afklarende samtale med dig, hvor dine ønsker og vaner afklares samt en vejning på Impedansmåler. Denne vejning viser, hvordan din kropssammensætning er med muskler, fedt, væske mm. Derefter aftaler I det videre forløb.

Der er både mulighed for rådgivning, kostplan, forløb med vejninger, samt holdtræning. Driller kroppen finder I sammen ud, hvad der kan gøres for at lindre dig. Rikke tilbyder behandlinger der har relevans i forbindelse med ernæringsforløb.

Du har kun et liv og det skal gerne være godt. Allerede når du konsulterer Rikke, har du taget det første skridt til et sundere liv og hun skal nok hjælpe dig videre.

Du kan læse mere om Rikke, hendes konsultationer, hold og priser på www.dinkostogsundhed.dk

Kontaktoplysninger:

Rikke Høyer
Telefon: 60 83 38 37
Mail: rikke@dinkostogsundhed.dk

For at booke en tid eller få svar på dine spørgsmål kan du ringe eller skrive til Rikke.