Rikke Fleckner

Om Rikke

Rikke har med sine 12 års virke, som Certificeret ID psykoterapeut, oparbejdet en stor erfaring, der gør hende til en yderst kompetent behandler. Rikke har løbende videreuddannet sig og er i dag også Coach, Stress Coach, Kostvejleder, Theta Healer og Mindfulness Instruktør.

Rikke arbejder med børn, unge og voksne, og det værende individuelt, som par og familier.

Voksne:

Rikke anvender samtaleterapi og øvelser baseret på Mindfulness, som er medvirkende til at etablere ro og mere balance i eget liv. Rikke giver dig værktøjer, du let kan anvende imellem samtalerne, men også som du selv kan benytte efter dit forløb hos Rikke, f.eks. når du mærker uro i kroppen eller udfordres med bekymringer/negative tanker. Øvelserne kan være med til, at give dig mere positive tanker og følelsen af overskud og energi, så du lettere kan tackle dagens udfordringer.

Rikke arbejder ud fra de psykologiske retningslinjer, samt coachteknikker, som gør, at hun kan behandle mange forskellige problemstillinger bl.a. i forbindelse med udfordringer i parforholdet, tiden efter en skilsmisse, livskriser, sorg, stress, samt konkrete personlige vanskeligheder, så som at ændre dine overbevisninger, øge selvværdet og selvtilliden – eller sparring omkring karriereudvikling eller et karriereskifte. En meget kort gennemgang, af de mange forskellige udfordringer, der kan arbejdes med og ændres på – læs mere her (http://www.rikkefleckner.dk/terapi/)

Børn/unge:

Rikke har stor erfaring i forløb med børn og unge, bl.a. med udfordringer i forbindelse med skole og uddannelse. Rikke oplever, at børn og unge føler der stilles store krav og forventninger til dem, de har ligeledes mange krav og forventninger til sig selv, hvilket presser dem på deres trivsel. Flere og flere børn, går jævnligt i skole med hoved- og mavepine, fordi de f.eks. oplever at blive mobbet, føler sig anderledes, har uro/koncentrationsbesvær, eksamens skræk, ensomhed og for nogen børn er de der, hvor et eventuelt skoleskift, er på tale.

Unge henvender sig bl.a. med psykiske problemer, i form af angst/usikkerhed, lavt selvværd, mønstre der er svære at bryde, triste/negative tanker, svært ved at sige fra, samt konflikter i familien eller i familiekonstellation.

Mindfulness

Rikke underviser skoleelever i Mindfulness og har løbende kursusforløb, for både stressramte, samt dem der bare ønsker, at lære Mindfulness med meditationer og øvelser, der øger opmærksomheden på kroppen og sindets mange tanker.

Med Rikkes blide sind, møder man en behandler med stor empati og omsorg for andre, og med respekt og ligeværdighed, tager hun udgangspunkt i den enkeltes situation og behov.

Rikkes vision er, at fremme den enkeltes muligheder, for at kunne leve sit liv fuldt ud. Det værende ud fra nærvær, glæde, kærlighed til sig selv og andre, samt betydningsfulde relationer og et meningsfyldt liv.

Du kan læse mere om Rikke og hendes behandlinger på www.rikkefleckner.dk

Kontaktoplysninger:

Rikke Fleckner
Telefon: 22 40 01 50
Mail: rikkefleckner@mail.dk

For at booke en tid eller få svar på dine spørgsmål kan du ringe eller skrive til Rikke her.