Akupunkturmageriet – Rebekka Simonsen

Om Rebekka        

Rebekka er RAB-registreret akupunktør i Traditionel Kinesisk Medicin (TCM) men med en vestlig tilgang. Det betyder, at hun tager det bedste både fra Østen og fra den Vestlige verden, når hun behandler. Rebekka brænder for akupunkturen, og hendes engagement smitter af i hendes behandlinger, hvor hun altid har fokus på at opnå det bedste resultat for det enkelte menneske.

Hvad kan TCM akupunktur behandle?

Akupunktur er effektivt til at behandle mange former for ubalance, smerte og ubehag i kroppen. Rebekka har rigtig gode erfaringer med blandt andet at behandle:

  • Allergi, astma og eksem
  • Bivirkninger ved kemoterapi som hedeture, kvalme og træthed
  • Fertilitetsproblemer
  • Hovedpine/migræne
  • Lavt immunforsvar
  • Overgangsaldersymptomer som hedeture, tankemylder og let til gråd
  • Smerter som ryg- og nakkesmerter, tennisalbue, seneskedehinde- og achillessenebetændelse og bihulebetændelse.
  • Stress
  • Søvnløshed

Også afhængigheder som sukkertrang og rygning kan effektivt behandles med akupunktur ofte i kombination med anden behandling.

Men akupunktur kan meget mere end det, og du er altid meget velkommen til at kontakte Rebekka for at afklare, om akupunktur kan hjælpe dig.

Om TCM akupunktur

Akupunktur har sine rødder i en flere tusind år gammel traditionel kinesisk behandlingsform, der i dag har udviklet sig i mange retninger. Filosofien bag den kinesiske akupunktur er, at ubalance opstår, hvis kroppens energi blokeres og derved ikke kan flyde frit. Ved hjælp af sterile engangsnåle på udvalgte akupunkturpunkter på kroppen, aktiveres energien, som igen kan flyde frit og balancen genoprettes. Således bruger kroppen sin egen energi til at hele sig selv.

Den kinesiske akupunktur er baseret på en holistisk tilgang, hvor det hele menneske tænkes ind i behandlingen, og diagnosen stilles ud fra et samlet symptombillede. Symptomer er dem, vi mærker, men ofte er de forbundet med dybere grundlæggende ubalancer i kroppen. Ved at behandle det hele menneske, behandler man ikke kun symptomerne, men også den bagvedliggende årsag. Akupunktur giver derfor langvarige resultater og er uden bivirkninger.

Heartworks Lomi Lomi

Rebekka tilbyder også den hawaiianske massage Heartworks Lomi Lomi. Det er en massage, der foregår i et konstant flow af vuggende, bølgende og rytmiske bevægelser, og som derfor får kroppen ned i tempo og virker ekstremt afstressende. Men selvom det er en blid og afslappende massage, så er det også en dybdemassage, hvor der i tråd med akupunkturen arbejdes med meridianbanerne. Derfor virker massagen også lindrende på muskelspændinger og infiltrationer. Desuden skabes der flow i kroppens kredsløb og nervesystem, hvilket øger blodgennemstrømningen og fjerner ophobede affaldsstoffer

Du kan læse mere om Rebekka og hendes behandlinger på www.akupunkturmageriet.dk.

Kontaktoplysninger:

Rebekka Simonsen
Telefon: 23113880 
Mail: info@akupunkturmageriet.dk

For at booke en tid eller få svar på dine spørgsmål om anvendelse af akupunktur i dit konkrete tilfælde, kan du ringe eller skrive til Rebekka.