Marianne Jacobsen – Eden Energi Medicin

Marianne arbejder primært med Energi Medicin, som for hende er paraplyen over alt det andet hun med tiden har fået i rygsækken. Hun er også uddannet TFT/EFT terapeut (TankeFeltTerapi / Emotionel FrihedsTeknik), akupunktør, RAB registreret Healer samt NADA terapeut.

Energi Medicin har hun studeret hos Donna Eden og hendes instruktører, og er den eneste i Danmark, der er certificeret til at behandle efter Donna Edens metoder.

Marianne har en smittende og livlig energi, en positiv tilgangsvinkel til alle udfordringer, og en glad personlighed med en smittende udstråling. Hun prioriterer altid, at du får en målrettet behandling og går fra klinikken i godt humør, der tilsammen giver dig en god behandling og oplevelse.

Du kan læse mere om Energi Medicin her.

Og om Healing, TFT/EFT samt NADA behandlinger her.

Marianne har i mange år studeret alternative behandlingsmetoder, idet hun mener de ofte er et godt supplement til konventionelle behandlingsmetoder og kan rykke folk, der hvor den vestlige medicins tilgang måske kommer til kort.

At vores krop også har så meget mere at byde på, finder Marianne fascinerende. Der er meget mere end det øjet ser, og alle de energier har man nu fundet en måde at tilgå, teste og vurdere og ikke mindst afbalancere.

“Konceptet” med at vi er en del af universet, at krop og sind hænger sammen, og hvordan det er så meget mere vigtigt at arbejde med sine egne energier og lade kroppen hjælpe til med at hele sig selv, fremfor at spise en pille.

Marianne tester dit nuværende energi niveau/balance med Energi Medicin teknikkerne og finder ud af hvor ubalancerne ligger, så I sammen kan korrigere og afbalancere dem. Hertil benyttes metoder bl.a. fra akupunkturen og kinesiologien. Afbalanceringerne finder sted ved at aktivere forskellige steder på kroppen (kan være chakra, aura, meridianer etc.) og arbejde med akupunkturpunkterne, dog uden nåle!

Du får nogle øvelser (homecare, ikke homework) med hjem og hun forventer, at du leger med dem indtil I ses igen, så I sammen kan give dig den bedst mulige behandling.

Marianne har stor erfaring med klienter med forskellige typer af angst og bruger mest TFT/EFT til at behandle med dette. Det giver ingen bivirkninger og har stor effekt. Også her får du lidt hjemmeopgaver med.

Marianne har haft klinik i Ganløse i mange år (du kan stadig få tider i Ganløse) og er nu startet op i ZenLiv Sundhedscenter fra åbningen 1. April 2017.

TFT /EFT
(TankeFeltTerapi / Emotionel FrihedsTeknik)

Hvad kan behandles med TFT?

Helt generelt kan vi sige, at ethvert ubehag kan behandles med TFT.  Det være sig angst, fobier, stress, traumer, afhængighed mm.

Udover psykisk ubehag, viser erfaringer at en lang række fysiske tilstande også kan afhjælpes og i bedste fald helbredes med tankefeltterapi, ligesom tankefeltterapi også kan anvendes i forbindelse med smertelindring.

Hvad er TFT?

TFT står for TankeFeltTerapi og EFT, som er udløberen deraf, er en forkortelse for Emotionel FrihedsTeknik.

Begge dele er først og fremmest hjælp til selvhjælp.

Der findes 3 planer vi kan få det bedre på: kemisk, fysisk, og psykisk. TFT/EFT handler om det psykiske – tanker og følelser.

Alle negative følelser og tanker skyldes en forstyrrelse i kroppens energisystem.

TFT/EFT kombinerer Østens viden om kroppens energibaner med psykologisk samtaleterapi – resultatet er en forbløffende effektiv behandling, der hurtigt og smertefrit eliminerer psykisk ubehag.

TankeFeltTerapi/ Emotionel FrihedsTeknik er en teknik til hurtig eliminering af alle former for følelsesmæssig behag og flere former for fysisk ubehag.

Det virker gennem stimulation af kroppens energibaner, der benyttes ikke nåle eller massage – men derimod en let banken med fingrene forskellige steder på kroppen samtidig med, at du tænker på dit ubehag.

Herved slippes uønskede tanker, tankemønstre og kropsreaktioner, når der sker en sammenkædning af tanken og energibanerne i kroppen.

Du behøver altså ikke at bruge mange terapitimer for at nå ind til hvorfor du har ubehaget… Du skal blot tænke på det og føle det. Det er en af de ting, der gør TFT til en revolutionerende og hurtig behandlingsform.

Disse teknikker er uhyre effektive idet ca. 80% af de som behandles oplever en forbedring af ubehaget på mindst 50%, mens ca. 30% oplever fuldstændig fravær af ubehag.

Kroppens energisystem

Teorien er, at der er en forbindelse mellem vores tanker, vores følelser og krop. Vi kalder denne forbindelse for kroppens energisystem. I TankeFeltTerapi/ Emotionel FrihedsTeknik arbejder vi primært med meridianpunkter.

Når forstyrrelser i kroppens energisystem bliver korrigeret, vil ubehaget formindskes og i bedste fald forsvinde.

TFT/EFT kombinerer meridianarbejdet med, gennem samtale og fokus på billeder eller tanker, at fastholde et fokus på ubehaget, hvilket gør at resultatet er forbløffende, og problemer forsvinder i mange tilfælde i løbet af kort tid.

TFT/EFT virker har ikke så stor effekt hos klienter, der ikke er motiverede og klar til at slippe af med deres lidelse, eller hos klienter, der ikke kan mærke deres følelser. Marianne kan flytte dig lige så langt, som du er klar til at blive flyttet.

Lær det selv

Undervejs lærer du at bruge teknikken på dig selv. Med hjem får du nogle banke-sekvenser til at understøtte behandlingen.

TFT/EFT og andre behandlingsformer

Eneste forskel på TFT/EFT og andre behandlingsformer som akupunktur, akupressur og zoneterapi er, at man for det første skal fokusere på sit ubehag, mens behandlingen foregår, så behandleren kan tune sig ind på stedet i tankefeltet, hvor ubehaget i sin tid blev kodet og lagret.

For det andet anvendes fem-grams fingerbanken på meridianerne i stedet for nåle, tryk eller massage.

Jeg kombinerer ofte behandlingen med Energi Medicin (link til www.edenenergimedicin.dk), hvor jeg også arbejder med kroppens energisystem og samtidig tester, hvor ubalancerne er.

Healing

Healing betyder at gøre hel. Healere arbejder ud fra kendsgerningen, at alt er energi og at healing er mulig gennem energetisk påvirkning. Energierne går ind og afbalancerer på både det fysiske, psykiske og det spirituelle plan.

Formålet med healing er i al sin enkelthed, at genskabe balance i din krop.

Den skal give dig en god oplevelse i kærlighed og glæde, give dig modet tilbage og give dig kræfter til at genskabe et harmonisk liv gennem universets kræfter.

Healing påvirker både krop, sind og sjæl hen imod nye balancerede tilstande af større helhed.
Energien genskaber din forbindelse til sjælen, giver dig adgang til dit sjælspotentiale og aktiverer din egen evne til selvhealing.

Og herfra at lade dig heale dig selv.

Healing er smukt. Healing er kærlighed. Healing er og kan kun være positivt.

Healingen foregår fuldt påklædt på briks, hvor Marianne lægger hænderne på dig krop, eller står lidt ved siden af.

Fjernhealing er også mulig.

Marianne er RAB registreret Healer i Healer-Ringen.

NADA behandling – øreakupunktur

NADA- behandling sigter mod at integrere krop og psyke og skabe balance mellem maksimal Yang og maksimal Yin.

NADA står for National Acupuncture Detoxification Association og er en standardiseret øreakupunktur-metode, som blev udviklet på Lincoln Hospital i New York i begyndelsen af 70’erne.

Metoden er i dag kendt over det meste af verden, og anvendes på bl.a. psykiatriske hospitaler og misbrugscentre i forbindelse med behandlinger for misbrug, abstinens og psykiske problemer.

Øreakupunktur kan med fordel anvendes ved nervøse og stress-relaterede tilstande, da den har en god beroligende virkning.

Behandlingen kan også afhjælpe ubehag f.eks. i forbindelse med nedtrapning af medicin og ved rygestop.

Amerikanske undersøgelser tyder på, at øreakupunktur i visse tilfælde har lige så god virkning på børn med ADHD som brugen af centralstimulerende medicin.

Ved en behandling skal klienten sidde stille og roligt i ca. 40min med nåle i øret. Behandlingen er en proces og derfor er gentagne behandlinger – oftest mellem 10 pg 20, en nødvendighed.

Marianne er certificeret NADA behandler.

 

Du kan læse mere om Marianne og hendes behandling på www.edenenergimedicin.dk.

Kontaktoplysninger:

Marianne Jacobsen

Telefon: 31513638
Mail: marianne@edenenergimedicin.dk

Du kan gå direkte til online booking HER