Lillian Wong

Tider

Der etableres Qigong undervisning og træning på tirsdage i sundhedscenteret Zenliv’s dejlige lokaler kl. 14.30-16.15 i Yogasalen, der ledes af Lillian Wong.

Om Lillian

Lillian er eksamineret qigong instruktør med mere end 15 års undervisningserfaring.

Lillian har i sin undervisning et fokus på: At lede sine deltagere gennem bevægelserne ved instruktioner, så de kan udvikle sig fra begynderniveauet med et mekanisk udgangspunkt til yndefuld træning, at gøre sekvenserne klare og nemme, så man kan huske sine bevægelser, og at lave dem rigtigt og stadig være motiveret og fokuseret. At have motiverede deltagere i en god atmosfære er ting, som Lillian ved øger læringseffekten og er nyttige for at nå til punktet, hvor man kan indtræde i ”qigong-tilstanden”.

Lillian Wong har en omfattende uddannelse bag sig med en over10-årig periode i Daoyin Yangsheng Gong og Health Qigong med studieophold på Beijng Sportsuniversitet, og den internationale afdeling for Daoyin Yangsheng Qigong, Beiritz, Frankrig, samt herhjemme, hovedsageligt ved Master og Prof. Yang Yubing. Hun har endvidere studeret Hun har desuden studeret HunYuan Qigong ved Master Zhang Chun Ming 1995-2004.

Er leder og underviser i 2-årig qigong-instruktøruddannelse ved Qigong & Taiji Yangsheng Instructor Academy.

Deltaget i internationale konkurrencer i Kina og bestået eksaminer i Daoyin Yangsheng Qigong på 5. Duan niveau og Health Qigong på 2. Duan niveau. Hun har virket som dommer i internationale og europæiske konkurrencer.

Lillian er formand for landsforeningen Dansk Health Qigong Federation. Hun er endvidere uddannet i traditionel kinesisk medicin (TCM), herunder akupunktur, tui-na massage og klassisk kinesisk urtemedicin.

Hvad er Qigong?

Qigong er en kinesisk bevægelsespraksis, hvor åndedræt integreres med bevægelse og indsigt i udøvelsen. Typisk indebærer Qigong langsomme stiliserede flydende bevægelser og rytmisk koordineret åndedræt, en rolig opmærksom sindstilstand, fokus på koordinering og kropsbevidsthed. Hertil kommer traditioner for healing og meditation.

Qigongsystemet forener sport og træning af det fysiske og mentale helbred. De anvendte principper for udøvelse, er fokusering, åndedrætskontrol og kropstillinger til opnåelse af øget mentalt overskud og fysisk fitness.

Qigong, hvor der findes tusindvis af former, praktiseres i hele Kina og verden over, og anses af nogle for at være en decideret motionsform, og af andre for at være en (selv)behandlingsterapi ud fra traditionel kinesisk medicinsk praksis eller for meditativ praksis. Fra et filosofisk perspektiv menes Qigong at kunne bidrage til at udvikle det menneskelige potentiale, give adgang til højere bevidsthedsområder og vække ens “sande natur”.

Qigong har rødder i kinesisk medicin, kampsport og filosofi, og anses traditionelt for at være en kunst til at dyrke og balancere kroppens energi (Qi) eller “iboende livsenergi” i henhold til de kinesiske teorier om ‘medianbaner og organer, energi (Qi) og blod’, kombineret med moderne lægevidenskab. Daoyin betyder på kinesisk ‘at strække kroppen og guide energien mentalt’.

’Yangsheng’ betyder på kinesisk ‘at nære livet’ og er fællesbetegnelse for en række kropslige og mere spirituelle metoder til at opnå et langt godt liv.

Du kan læsese mere om Health Qigong i Danmark på www.dhq.dk

Kontaktoplysninger:

Lillian Wong
Telefon: 24965153
E-mail: Lillian.wong@unicus.dk

Du kan booke Qigong træning ved henvendelse via e-mail til Lillian.Wong@unicus.dk eller ringe til 2496 5153.