Body-Zen – Lars Højgaard

 

Om Lars

Lars Højgaard-Rasmussen er født i 1955.

Han er autoriseret fysioterapeut og har en diplomuddannelse i osteopati og en i akupunktur.

De sidste 20 år har han beskæftiget sig med selvudvikling via meditation og egenterapi. Dette har øget hans muligheder for at behandle effektivt på det fysisk-energetiske plan.

Han har selv benyttet sig af mange typer behandling og hjælp i sin udviklingsproces. I tillæg har han brugt fysisk træning for at sætte bevægelse i sin angst og andre dybe emotioner. Noget som har medført mulighed for at arbejde effektivt i disse områder af bevidstheden.

De fysiske og emotionelle energier sættes i bevægelse for at forløse blokerende følelser af eksempelvis afmagt, fortabthed, ensomhed, had. Dine fysiske smerter er oftest symptomer opstået på baggrund af disse blokeringer. Også andre typer smerter kan afvikles via energetisk arbejde.

Formålet er at genskabe livsplanen og genetablere sjælens organiserende lyd i kroppen. Fortidens smerter sættes i bevægelse og forløses under og efter behandlingen.

De energetiske indgange på kroppen bruges som berøringspunkter. Behandlingen udføres med hænderne og evt. akupunkturnåle. Osteopatiske teknikker bruges til at øge bindevævets fleksibilitet.

Osteopatien beskæftiger sig med mobilisering på det mekaniske plan. Led, fascier og organer sættes fri af stramninger i bindevævet. Blodtilførsel og immunsystem styrkes.

Akupunktur/akupressur bruges for at øge vitalitet og flow i den fysiske energi og forløse emotionelle energier relateret til organer og indvolde.

 

Body-Zen

Body er det fysiske plan i mennesket.

Zen er 100% tilstedeværelse i det som er, sansende og bevidst. Det er ånden i det fysiske.

Behandlingerne er kortvarige og intensive. De varer op til 30 minutter men ofte er 15 min. nok.

Du kan beholde alt tøj på under undersøgelse og behandling og hvis du ønsker det får du et tæppe over dig.

 

Lars sætter 30 minutter af til dig, og det koster 300 kr.

Du kan læse mere om Lars og hans behandling på www.body-zen.dk

Kontaktoplysninger:

Lars Højgaard
Telefon: 40412258 
Mail: zen-liv@outlook.com

For at booke en tid eller få svar på dine spørgsmål, kan du ringe eller skrive til Lars.