Life&Yoga – Isabelle Jørgensen

Om Isabelle

Isabelle er ejer og stifter af Zenliv Sundhedscenter og Life&Yoga.

Hun brænder for at arbejde med mennesker og dele sin viden og erfaring indenfor yoga, mindfulness og selvudvikling. Hun tilbyder også coaching og arrangerer løbende retreats til Toscana. Du kan læse mere HER.

Yoga

Isabelle underviser i både klassisk hatha yoga, blid yin yoga, fokusyoga, som er en kombination af forskellige yogaformer og fodyoga.

For Isabelle er yoga en livsstil med en hel palette af redskaber til at finde balancen og styrken. Hun har hele sit liv praktiseret forskellige dele af yogaen og elsker de udfordringer, som yoga kan give både fysisk og mentalt.  Isabelle er uddannet i klassisk hatha yoga på ashram i Indien, hvor hun siden blev inviteret til at assistere i uddannelsen af nye yogalærere og undervise dem i mindfulness. Hun har efterfølgende videreuddannet sig i Yin Yoga hos Paul Grilley’s og Susan Power’s seniorunderviser Jo Phee.

I sin yogaundervisning deler hun glædeligt ud af sin viden og sit kendskab til både den klassiske hatha yoga og den blide yin yoga.

Du kan se tider og priser for Isabelles hold HER.

Mindfulness

Isabelle arrangerer løbende mindfulness workshops og kurser, hvor du bliver introduceret for en helt ny måde at anskue verden på. På kurserne får du grundlæggende kendskab til mindfulness: grundprincipperne og filosofien bag mindfulness kombineres med praktisk erfaring igennem guidede meditationer og øvelser. Du kan læse mere om Isabelle mindfulness-kurser og workshops HER.

Life Coaching

I et coaching forløb med Isabelle er det dig, som sætter dagsordenen og vælger de områder, som du ønsker at arbejde på. Det sker dog ofte at du undervejs vil finde ud af, at der er andre områder, som kræver din opmærksomhed. Life coaching er derfor meget dynamisk og foranderligt. Og du vil opleve at få mest ud af coachingen, hvis du går ind i den med et åbent sind. Du kan læse mere HER.

“Jeg er blevet coachet af Isabelle løbende over ca. et år. Det har været et lærerigt og meget givende forløb. Som udgangspunkt vidste jeg ikke meget om coaching, og havde derfor heller ikke de store forventninger. Jeg er sidenhen blevet meget positivt overrasket over den ro og sikkerhed, Isabelles coaching har givet mig. Gennem hendes coaching har jeg fået en indsigt og viden omkring mine egne værdier og prioriteter, som jeg ikke havde fået defineret før, men som jeg nu kan se, har hjulpet mig meget. Dertil har jeg gennem Isabelles coaching fået en række værktøjer, jeg bruger til at sikre at de valg jeg træffer er de rigtige for mig, og at de bidrager til at jeg udvikler mig personligt og professionelt. Jeg vil anbefale Isabelle som coach til alle, der ønsker hjælp til at sikre personlig udvikling eller hjælp til at overkomme personlige udfordringer. Isabelle tager udgangspunkt i din person og din situation, og hendes coaching er både saglig og professionel. Hun er rolig og empatisk, og formår at stille de rigtige og nogen gange svære spørgsmål, der hjælper dig med at finde de rigtige svar.” – Simon Hansen

Retreats

Isabelle arrangerer løbende retreats. Næste retreat er den 22.-29. september 2018. Du kan læse mere HER.

 

Du kan læse mere om Isabelle og hendes undervisning på www.lifeyoga.dk.

Kontaktoplysninger:

Isabelle Jørgensen
Telefon: 60540974
E-mail: isabelle@lifeyoga.dk

Du kan også gå direkte til online booking HER.