Life&Yoga – Isabelle Jørgensen

Om Life&Yoga

Life&Yoga drives af Isabelle som også er ejer og stifter af Zenliv Sundhedscenter.

Isabelle og hendes hold af dygtige yogalærere brænder for at arbejde med mennesker og dele sin viden og erfaring indenfor yoga, mindfulness og selvudvikling. Life&Yoga tilbyder mange daglige yogahold i Zenlivs smukke yogasal.

Derudover tilbyder Isabelle også coaching og arrangerer løbende retreats. Du kan læse mere HER.

Yoga

Life&Yoga tilbyder over 17 ugentlige yogahold i:

  • Klassisk hatha yoga
  • Blid yin yoga
  • Yin mind
  • Mindful Yin
  • Blid Morgen Flow
  • Vinyasa yoga
  • fokusyoga
  • basisyoga (begynderyoga).

Du kan se tider for Life&Yogas hold HER.

Derudover tilbyder vi forløb i babyyoga, yoga for gravide og efterfødselsyoga.

Vi holder løbende workshops af forskellig art. Du kan se alle vores workshops HER.

Life&Yoga er internationalt certificeret (RYS200) til at uddanne yogalærere og afholder løbende 200-timers yogauddannelser og 50-timers kurser. Læs mere om vores uddannelser HER.

Mindfulness

Life&Yoga arrangerer løbende mindfulness workshops og kurser, hvor du bliver introduceret for en helt ny måde at anskue verden på. På kurserne får du grundlæggende kendskab til mindfulness: grundprincipperne og filosofien bag mindfulness kombineres med praktisk erfaring igennem guidede meditationer og øvelser. Du kan læse mere om Life&Yoga’s mindfulness-kurser og workshops HER.

Coaching

Isabelle har bred erfaring med coaching af områder i privatlivet men også coaching ved opstart af virksomheder.

I et coaching forløb med Isabelle er det dig, som sætter dagsordenen og vælger de områder, som du ønsker at arbejde på. Det sker dog ofte at du undervejs vil finde ud af, at der er andre områder, som kræver din opmærksomhed. Life coaching er derfor meget dynamisk og foranderligt. Og du vil opleve at få mest ud af coachingen, hvis du går ind i den med et åbent sind. Du kan læse mere HER.

“Jeg er blevet coachet af Isabelle løbende over ca. et år. Det har været et lærerigt og meget givende forløb. Som udgangspunkt vidste jeg ikke meget om coaching, og havde derfor heller ikke de store forventninger. Jeg er sidenhen blevet meget positivt overrasket over den ro og sikkerhed, Isabelles coaching har givet mig. Gennem hendes coaching har jeg fået en indsigt og viden omkring mine egne værdier og prioriteter, som jeg ikke havde fået defineret før, men som jeg nu kan se, har hjulpet mig meget. Dertil har jeg gennem Isabelles coaching fået en række værktøjer, jeg bruger til at sikre at de valg jeg træffer er de rigtige for mig, og at de bidrager til at jeg udvikler mig personligt og professionelt. Jeg vil anbefale Isabelle som coach til alle, der ønsker hjælp til at sikre personlig udvikling eller hjælp til at overkomme personlige udfordringer. Isabelle tager udgangspunkt i din person og din situation, og hendes coaching er både saglig og professionel. Hun er rolig og empatisk, og formår at stille de rigtige og nogen gange svære spørgsmål, der hjælper dig med at finde de rigtige svar.” – Simon Hansen

Retreats

Isabelle arrangerer løbende retreats. Næste retreat vil blive afholdt i foråret 2020. Du kan læse mere HER.

 

Du kan læse mere om Life&Yoga’s undervisning HER.

Kontaktoplysninger:

Isabelle Jørgensen
Telefon: 60540974
E-mail: isabelle@lifeyoga.dk

Du kan også gå direkte til online booking HER.