Heidi Strømme & Palle Justesen

Om Heidi

Heidi har arbejdet med vibrationel medicin siden 2004. Hun er certificeret IKYA Practitioner™ og har praktiseret IKYA Individualterapi™ og IKYA Space Clearing™, siden 2005. Hun er motivator og coach, og har studeret medicin, sociologi og filosofi. Heidi er uafhængig instruktør i IKYA Meditation™ og IKYA Healing™, og holder kurser i begge metoder. Hun har lang erfaring inden for massage og akupressur.

Om Palle

Palle er certificeret IKYA Practitioner™ og har praktiseret IKYA Individualterapi™ og IKYA Space Clearing™ for private og virksomheder siden 2004. Han er uafhængig instruktør i IKYA Meditation™. Palle har indgående kundskab om krystaller, og bruger disse, voicing og lydterapi som terapeutiske værktøj. Palle har flere års erfaring med børn og voksne med specielle behov. Han har arbejdet med projekter og udviklingsprocesser i offentlig og privat sektor, og har erfaring inden for organisationsudvikling, personale og ledelse.

Om IKYA™

En metode indenfor komplementær vibrationel medicin, som giver dig mulighed for at komme i kontakt med din egen dybere selvhelbredelse ved at bevidstgøre bagvedliggende årsager og mønstre.

Dette er en metode, som gradvist bringer din bevidsthed til en tilstand, hvor du ser det store billede. Du vil lettere se sammenhænge, bevægelser og logik i din totale livsudfoldelse. Sand helbredelse er at give slip på al modstand og gå ind i en tilstand af dyb accept af det som ER.

BEHANDLING, individuel, par og grupper

IKYA™ ser på sygdomme og tilstande som et udtryk for alt det du ikke har bearbejdet i dit indre. Alle hændelser, tanker og emotioner som du undertrykker, vil skabe tilstande og manifestationer både i din krop og i dit liv. Helbredelse ligger i at løse op for bagvedliggende blokeringer og genoprette flow og balance.

 • Øget grad af selvhelbredelse ved at forløse gamle begrænsede mønstre.
 • Mere livsglæde og selvindsigt.
 • Giver dig dybere forståelse og accept af hvem du er.
 • Du vil se positivt på udfordringer.
 • Bevidstgørelse og forløselse af dine potentialer.
 • Indsigt og bevidstgørelse om eget formål i livet.
 • En mere dynamisk livsudfoldelse.

I behandlingen bruges vibrationelle essenser.

DYR – KÆLEDYR

IKYA™ arbejder med dyr på samme måde som med mennesker. De går igennem deres egne processer og er mere lig os end ulige. Alle typer dyr kan have glæde af denne type behandling. IKYA™ er en effektiv metode også for dyrene, og de genkender ofte ændringer i flow og livsenergi.

IKYA SPACE CLEARING™

En metode til at balancere og justere dit hjem og dine omgivelser. Et hjem vil være under konstant programmering fra dem som er der, noget som kan medføre at vi bliver i gamle mønstre.

Mange oplever at det er lettere at ændre på tanker, emotioner og handlingsmønstre efter en IKYA Space Clearing™. Passer til alle typer hjem og virksomheder.

IKYA Konseptuel Space Clearing™ er en individuel behandling, som bevidstgør ved at give oversigt. Kan gives ved tilstande som arbejde, skole, familieforhold, fobier, søvnløshed mm

IKYA MEDITATION™

En ny metode for aktiv tilstedeværelse, og som er designet for at du igennem lyd og bevægelse kan inkarnere mere i din krop og i dit liv.

Det er konkrete øvelser, både dynamiske og rolige, hvor både lyd, vejrtrækning og bevægelse bliver brugt for at forløse blokeringer – så der kommer flow.

Du vil møde elementer både fra yoga, dans og traditionel meditation – det er effektivt, frigørende og inspirerende – og det er sjovt.

Erfaring med metoden:

 • Forløser blokeringer og stagnation, øger dit flow og forbindelse med liv.
 • Frigør undertrykte følelser og energier.
 • Kan bidrage til mindre frygt og stress, styrker selvhealing.
 • Nærer spirituel vækst og ekspansion af bevidstheden.
 • Styrker fokus, kognitive færdigheder og kreativ tænkning.

IKYA Meditation™ er for alle – det er øvelser alle kan mestre og have glæde af!

Kursus i IKYA HEALING™ – en dybtvirkende metode for selvhelbredelse.

Du arbejder med vibration, og lærer hvordan du frigør blokeringer.

Du kan læse mere på heidistromme.dk og pallejustesen.dk

Kontaktoplysninger:

Heidi Strømme
Telefon: 60 21 21 15
Mail: post@heidistromme.dk      

Palle Justesen
Telefon: 60 16 17 23
Mail: 54palle@gmail.com