Edda Thyboe Lehmann

Om Edda 

Edda er uddannet Professionsbachelor i Afspændingspædagogik og Psykomotorik fra UCC i Hillerød med speciale i koblingen mellem krop og psyke

Holistisk menneskesyn

Edda arbejder grundlæggende ud fra en sundheds- og sygdoms-betragtning, der anskuer den menneskelige krop og psyke som et hele. Som Psykomotorisk terapeut ser hun dig som et helt menneske, fordi din krops tilstand har betydning for din psykiske tilstand. Dette skaber holdbare løsninger i form af trivsel, velvære og overskud hos dig på alle områder i livet. Edda formår at skabe tryghed og tillid i relationen til dig. Du vil altid blive inddraget som medspiller, så I indgår i et teamwork, hvor du er eksperten på dig selv. Med Eddas anerkendende tilgang til behandlingerne, vil du blive mødt, der hvor du er. 

Kerneværdier

Respekt – ethvert menneske er unikt og skal behandles som sådan.

Kontakt og empatisk – kommunikation med respekt og indføling.

Helhedssyn og ligeværd – krop, følelse og socialt liv udgør en helhed.

Videnskabeligt fundament – Anvendt forskning og ny viden i faget.

Kerneområder

-Sundhedsfremme og livsstilsændringer

-Forebyggelse af fysisk og psykisk sygdom

-Psykomotorisk behandling

-Afspænding

-Undervisning i kropsbevidsthed og bevægelse

-Fysisk træning og vedligeholdelse

-Pædagogisk formidling – ergonomi og arbejdsmiljø

Afspændingspædagogik og psykomotorik

Med Eddas behandling får du mulighed for at opnå en større indsigt i de sammenhænge, der er mellem dine tanker, følelser og krop. Hvis du oplever stress i kroppen, så er der mulighed for at bruge afspændingen til at få ro på kroppen igen.

Det afspændingspædagogiske arbejde tager udgangspunkt i kroppen og inddrager det hele menneske.

Menneskesyn og arbejdsmetoder bygger på tilliden til, at det enkelte menneske gennem kropsoplevelse og kropsbevidsthed er i stand til at fornemme og vurdere, hvad der er bedst i en given situation.

Målet er, at det enkelte menneske optimalt udvikler egne evner og muligheder optimalt i samspil med nærmiljø og samfund.

Den afspændingspædagogiske praksis understøtter udviklingen af dine ressourcer.

Den vil forebygge og kunne afhjælpe dine spændinger, smerter, lettere stress, angst og depression samt skader og give større kropsbevidsthed, der forebygger forkert brug af kroppen og dermed minimeres dine skader. Efter en behandling får du en oplevelse af ro i kroppen og afspændte muskler, som giver fornyet energi.

Lægeeksamineret massør i fysiurgisk massage

Denne alsidige massageform arbejder dybt i vævet og muskulaturen, og da fokus er på bevægeapparatet hjælper den dig til at få dine muskler, sener og led til at fungere optimalt. Dit nervesystem aktiveres således, at blodcirkulationen i musklerne og vævet stimuleres, så affaldsstofferne nemmere bliver udskilt.

En fysiurgisk massage-behandling kompenserer for spændinger og smerter i typisk ryg, skuldre og arme samt spændingshovedpine, migræne og søvnbesvær. Derudover vil det også have en gavnlig virkning på stillesiddende arbejde og lettere stress. 

Arbejdserfaring

Firmabehandler:

Kvindeligt Arbejderforbund

HK

Uddannelses- og Forskningsministeriet

Miljøstyrelsen

Som medlem af DAP er Edda underlagt DAP’s etiske retningslinier og vedtægter og har således tavshedspligt.

 

Kontakt Edda for en uforpligtende snak om din situation, og hvordan et eventuelt behandlingsforløb vil kunne hjælpe dig.

Edda er i Zenliv lørdage i lige uger.

 

Du kan læse mere på www.HandsThatCare.dk

Kontaktoplysninger:

Edda Thyboe Lehmann

Telefon: 30 23 41 09

Mail: edda@HandsThatCare.dk

Du kan bestille tid på telefon eller via mail.