Din Graviditet – Christina Maltby

 

Om Din Graviditet og Jordemoder Christina Maltby

Arbejdet med gravide er det, som Christina brænder allermest for.

Christina er uddannet jordemoder fra 2013 og har solid erfaring fra både fødegang, fødemodtagelse og ikke mindst med gravide i jordemoderkonsultationer. I arbejdet med gravide indgår bandt andet graviditetsundersøgelser, samtaler, fødselsforberedelse og behandlinger med fokus på velvære i krop og sind.

Med sin høje faglige standard og sin empatiske natur prioriterer Christina, at der altid er god tid til hvert enkelt møde eller behandling. Dermed bliver der både rum og ro til at skabe tryghed og tillid. Resultatet er, at de gravide og par bliver hørt og mødt der, hvor de er i livet og i graviditeten, og kan få vendt netop de emner, der fylder mest.

Det er også en stor passion for Christina at fastholde normaliteten og det naturlige i en graviditet og fødsel, og normalitet er heldigvis også tilfældet for de fleste graviditeter. Men Christina har også speciale i sårbare graviditeter og har lang tids erfaring med par i sorg og krise, og kan tilbyde målrettet og relevant rådgivning og samtale for disse gravide og par.  Du kan læse mere om det HER.

Privat er Christina gift og bor i Bagsværd med sin mand og 3 døtre.

Nedenstående er en kort beskrivelse af de ydelser, som Din Graviditet tilbyder. Du kan booke tid og se mange flere detaljer på www.dingraviditet.dk 

Jordemoderkonsultationer
Her er der fokus på dine behov som gravid. Det kan være alt fra samtale om fysiske graviditetsgener til tvivl om en eventuel igangsættelse, spørgsmål om smertelindring under fødslen – eller noget helt fjerde. Ved en jordemoderkonsultation hører altid med at blive mærket på maven for at vurdere barnets lejring og størrelse samt lytte til barnets hjerte (fra uge 16+0).

Massage – Gravidmassage, efterfødselsmassage eller Rebozomassage.
De tre massageformer kan en masse forskelligt, men fælles for dem alle er, at der er fokus på dybdeafspænding, ro og velvære for den gravide krop eller den nybagte mor. Med massage kan man udløse en masse god oxytocin, som er så vigtigt et hormon til den kommende fødsel, men i høj grad også efter fødslen. Massagerne kan bookes online, men kan med fordel også foræres som gavekort til en gravid eller nybagt mor.

Fødselsforberedelse
Hos Din Graviditet kan du få fødselsforberedelse både individuelt og på hold. Med fødselsforberedelse bliver du og din partner klædt godt på til den kommende fødsel og forældreskabet. Undervisningen er designet sådan at vi gennemgår relevante emner teoretisk, for så at omsætte den viden til praksis. Altså værktøjer I kan benytte jer af under hele fødselsforløbet. Der vil være praktiske øvelser med god mulighed for at få hjælp undervejs så I kan føle jer sikre og trygge i at bruge de forskellige værktøjer. I vil blive et stærkt fødeteam.

Fødselsmodning
En tid til fødselsmodning indebærer en samtale om fødslens start og viden om de forskellige processer og hormoner i kroppen op til en fødsel. Ud over selve konsultationen kan du vælge om du vil supplere med hindeløsning, modningsakupunktur eller rebozomassage. Fødselsmodning kan du benytte dig af fra graviditetsuge 37+0. Hindeløsning udføres dog først efter din terminsdato. Fødselsmodning er til dig der vil optimere dine chancer for at gå spontant i fødsel og nedsætte risikoen for en medicinsk igangsat fødsel.

Kontaktoplysninger:

Din Graviditet ApS

Christina Maltby
Telefon: 26 81 66 66
Mail: christina@dingraviditet.dk

Hjemmeside: www.dingraviditet.dk

Du kan også gå direkte til online booking HER