Ledige lokaler

Ønsker du at blive vores nye kollega i vores smukke behandlerhus Zenliv Sundhedscenter i Lyngby? Du kan se vores ledige lokaler her på siden. Kontakt os for en fremvisning af ledigt behandlerlokale.

Vision

Ønsket med centeret er at skabe livsglæde og synergi for både kunder, behandlere og undervisere – og samtidig skabe frihed og muligheder til at udvikle vores individuelle virksomheder under samme tag. Åbenhed, synergi, kollegaskab og medfølelse er derfor nøgleordene i vores hus.

Huset består af behandlerlokaler, flot stort fælleskøkken, pæne toiletter, omklædningsrum i kælderen, vaskerum og varelager i kælderen, en fin grøn have og et venteværelse. Dertil kommer en dejlig stor yogasal som sammen med venteværelset kan lejes til workshops, kurser, uddannelser, undervisning mm.

Huset er smukt nyistandsat til os; vi har fine valnøddetræsgulve i hele huset, der er dobbelttermoruder, hvorfor vi kan arbejde og behandle i ro og fred i huset og alle rum har store vinduespartier med masser af naturligt lys.

Hvis du lejer dig ind halvtid eller fuldtid indretter du selv dit behandlerlokale – dog i samarbejde med en anden lejer, hvis du vælger at leje lokalet på halvtid.

Ledige behandlerlokaler

 

 

Vi har et smukt behandlerlokale ledigt fuldtid eller halvtid pr. 1.marts eller 1. april

Lokalet er på ca. 20m2 og et af huset smukkeste lokaler med grøn udsigt. Lokalet ligger på 1. salen, som er vores behandlings- og undervisningssal, hvorfor vi søger en behandler til lokalet. Samtaleterapi mm. har vi valgt at samle i stueetagen for at give ro til behandlingerne på 1. salen.

Kontakt Isabelle på mail: isabelle@zenliv.dk, hvis du er interesseret i en fremvisning.

Leje af lokaler til events, kurser og uddannelser

Lokale på ca. 30 m2 kan lejes til workshops, mindre foredrag mm.

Vores store sal kan lejes til uddannelser, kurser og lignende. Der er plads til op til 20 deltagere på måtter og 40 stole ved foredrag.

Vi har 40 polstrede stole, whiteboard, projektor, måtter, tæpper og udstyr.

  

Kontakt Isabelle, hvis du er interesseret i en fremvisning på mail: isabelle@zenliv.dk

Venteliste til behandlerlokale

Vores smukke hus er eftertragtet og med god grund. Selvom vi måske ikke har det rigtige lokale ledigt til dig på nuværende tidspunkt er du velkommen til at kontakte os for at blive skrevet op på vores venteliste.