Anne-Sophie Moltke – Moltke Yoga

Om Anne-Sophie

Anne-Sophie underviser i vinyasa yoga og i børneyoga. Hun brænder for at få folk til at blive bevidste i kroppen, alt imens sindet stilnes. Hun oplever en enorm glæde ved, at kunne give sin egen oplevelse af yogaen videre. Det er vigtigt for hende, at alle føler sig ok i hendes timer, da hun ser det som grundlaget for at få noget ud af yogaen. Hun er uddannet i vinyasa på både dansk og engelsk og har senest også uddannet sig indenfor børneyoga.

Vinyasa Yoga

Vinyasa Yoga er baseret på flow, hvor åndedrættet synkroniseres med bevægelserne. Man oplever at få sved på panden i samspil med en øget kropsbevidsthed og ro i sindet. Der arbejdes med optimal kropsholdning også kaldet alignment, samt det at komme i kontakt med din indre krop. Ved hjælp af bla. Ujjayi åndedrættet fokuseres sindet og der bliver styrket, strækket, skabt rum og flow!

Alle kan være med og er velkomne. Du kan læse mere her.

Børneyoga

Børneyoga fungerer som modvægt til en ofte travl hverdag fyldt med megen støj, stimulation og aktiviteter. Det er et frirum, hvor børn kan finde ro og glæde! Igennem fantasifulde fortællinger laves der sjove yogalege med fysiske stillinger, som blandes med afspænding hvor der mærkes efter. Med en pædagisk og anerkendende tilgang, bliver opmærksomheden holdt og børnene oplever at fordybe sig. Og de voksne finder måske deres indre legebarn frem – du kan læse mere her.

Du kan læse mere om Anne-Sophie og hendes undervisning på www.moltkeyoga.dk

Kontaktoplysninger:

Anne-Sophie Moltke
Telefon: 53 69 12 21
E-mail: annesophiewmoltke@hotmail.com

Du tilmelder dig undervisningen ved at skrive eller ringe til Anne-Sophie.